Δημιουργία Τμήματος Πάλης στον Ατέρμονα με τον κο. Παγκαλίδη Ιωάννη


Δημιουργία Τμήματος Πάλης στον Ατέρμονα με τον κο. Παγκαλίδη Ιωάννη

Κάμπ Προετοιμασίας στο Πρότυπο - Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων, πραγματοποιεί απο (15/07) και για 10 ημερολογιακές ημέρες η Εθνική Ομάδα Ελληνορωμαϊκής Πάλης Εφήβων, ενόψει της συμμετοχής τους στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 31/07- 05/08/2018 στην Ρώμη, Ιταλία.

Την Πέμπτη 19/07/2018, στα πλαίσια της αθλητικής προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Πάλης, οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές κος. Παγκαλίδης, κος. Κατσαρός και κος. Αποστόλου πραγματοποίησαν μια ενημερωτική ομιλία σχετικά με την Ιστορία της Πάλης από τα Αρχαία Χρόνια στην Ελλάδα. Τα παιδιά που παρακολουθούν το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Απασχόλησης "Ατέρμων time for kids"  είχαν τηυν ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία και να πληροφορηθούν για το άθλημα.

Έπειτα, ακολούθησε η γνωριμία με το άθλημα στο κλειστό γυμναστήριο και η πρακτική άσκηση, στα ταπί που προετοιμάζεται το Εθνικό μας Κλιμάκιο, υπό την επίβλεψη των Ομοσπονδιακών Προπονητών. 

Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η λειτουργία του νέου τμήματος πάλης υπο την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή κου. Παγκαλίδη Ιωάννη. 

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τα περαιτέρω σχετικά με την έναρξη του νέου τμήματος.

Μάθετε πρώτοι τα νέα για τα μαχατικά αθλήματα του Ατέρμονα Atermon Martial Arts Club

 
Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin