Τοποθεσία

Το Αθλητικό Κέντρο «ΑΤΕΡΜΩΝ» - ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, Κιλκίς και απέχει 20 χιλιόμετρα από την πόλη του Κιλκίς και 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αεροπορικώς

Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» του Ν. Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιόμετρων από το Αθλητικό Κέντρο «ΑΤΕΡΜΩΝ», ενώ ο χρόνος άφιξής οδικώς (πούλμαν ή Ι.Χ.) υπολογίζεται περίπου στα στα 40 λεπτά.

Οδικώς

Σε περίπτωση μετακίνησης με Ι.Χ., η χιλιομετρική απόσταση μεταξύ του Αθλητικού Κέντρου «ΑΤΕΡΜΩΝ» και της Θεσσαλονίκης είναι στα 25 χιλιόμετρα και ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσετε στο Αθλητικό Κέντρο υπολογίζεται περίπου στα 30 λεπτά.

Εφόσον επιθυμείτε να εισέλθετε στο αθλητικό κέντρο με ταξί, η χρέωση από Θεσσαλονίκη μέχρι το Αθλητικό Κέντρο «ΑΤΕΡΜΩΝ» ανέρχεται περίπου στα 30 €. Η διαδρομή διαρκεί 20 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας του αθλητικού κέντρου 23410 64793 ή στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΕΡΜΩΝ.Μία διεξοδική πορεία διαδρομής για την καθοδήγηση σας στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων, μπορείτε να αποκομίσετε από τον παρακάτω χάρτη: 
 


Προβολή Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin