Στα πλαίσια της διοργάνωσης των καθιερωμένων πλέον GBA Basketball Camps κατά την καλοκαιρινή περίοδο, η GBA παρουσιάζει για το 2015 νέα ενότητα Camps που θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο "Ατέρμων", στο Κιλκίς.

Τι είναι τα GBA Camps

Τα GBA Camps είναι η πρόταση της GBA για προπονήσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Δίνει τη δυνατότητα σε παίκτες και παίκτριες από κάθε ομάδα και κάθε προέλευση, να συνεχίσουν την προπόνηση τους, να βελτιώσουν την τεχνική τους, να δημιουργήσουν νέες φιλίες και να διασκεδάσουν παίζοντας basketball.

Περιγραφή

Το νέο Camp στο Κιλκίς Θεσσαλονίκης αφορά αθλητές και αθλήτριες, γεννημένους το 2003 ή μεγαλύτερους. Περιλαμβάνει 2 βασικές ενότητες, το Player Development Camp και το GBA Shooting and Footwork Camp. Το camp απευθύνεται σε όλους του αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα και το παιχνίδι τους. Μικρότεροι σε ηλικία παίκτες/παίκτριες μπορούν να γίνουν δεκτοί μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Camp. Τόσο η προπόνηση όσο και ο συναγωνισμός θα είναι σε υψηλό επίπεδο γιατί όπως αναμένεται, η ικανότητα και το ταλέντο των παικτών/παικτριών θα είναι μεγάλο. Το πρόγραμμα προπόνησης θα είναι πολύ απαιτητικό, θα διαφοροποιείται καθημερινά και θα είναι ένα πραγματικό τεστ όπου ο κάθε παίκτης/παίκτρια θα αξιολογήσει την ικανότητά του.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

  • Προπόνηση σε stations με μεγάλη έμφαση στα βασικά του basketball.
  • Ατομικά και ομαδικά διαγωνιστικά.
  • Αγώνες στους οποίους οι παίκτες και παίκτριες θα πρέπει να κάνουν πράξη αυτά που διδάσκονται στην προπόνηση.
  • Ομιλίες από παίκτες και προπονητές.

 

 Οι προπονητές

Yπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος των Camps είναι ο head coach της GBA, coach Δημήτρης Νικολαϊδης. Επικεφαλής προπονητές: Ιωσήφ Νικολα?δης, Γιάννης Πολίτης, Γιάννης Γάκης. Η προπονητική ομάδα συμπληρώνεται από τους σταθερούς συνεργάτες -προπονητές της GBA. Στο staff των προπονητών ενδέχεται να προστεθούν και προπονητές από άλλες πόλεις ή χώρες σε περίπτωση που στο Camp συμμετάσχουν και παίκτες/παίκτριες εκτός Θεσσαλονίκης ή Ελλάδας.

Ειδικές εκπτώσεις και προσφορές

Στις ανωτέρω τιμές προβλέπεται έκπτωση 10% στην περίπτωση που συμμετέχουν δύο ή περισσότερα αδέλφια. Επίσης, ειδική τιμή παρέχεται στην περίπτωση συμμετοχής και στις δύο περιόδους.

Επιλογή διαμονής

Προσφέρεται επιλογή διαμονής και σίτισης σε αθλητές και αθλήτριες που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης. Οι εγκαταστάσεις διαμονής και σίτισης βρίσκονται εντός του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου "Ατέρμων".Η υπηρεσία διαμονής και σίτισης περιλαμβάνει διανυκτέρευση σε ομαδικούς κοιτώνες για τα μέλη της κάθε ομάδας ξεχωριστά και σε ξενοδοχειακή μονάδα εντός του αθλητικού κέντρου, για τους συνοδούς. Επίσης περιλαμβάνει 3 γεύματα ημερησίως και ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους αναψυχής του αθλητικού κέντρου (γυμναστήριο, πισίνα κλπ.)

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει όλα τα έξοδα συμμετοχής, διαμονής και διατροφής καθώς και τα μεταφορικά (εφόσον χρειαστεί) από και προς Θεσσαλονίκη. Ειδικά για τους συνοδούς των ομάδων, ελεύθερη συμμετοχή χωρίς χρέωση έχει ένας συνοδός ανά ομάδα.

Δήλωση συμμετοχής

Προκρατήσεις θέσεων γίνονται τηλεφωνικά, στο τηλέφωνο 2310.309939. Η διαδικασία εγγραφής θα γίνεται ηλεκτρονικά και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 11 Μαϊου, μέσω της ιστοσελίδας της GBA.

 

Τι πρέπει να έχεις μαζί σου

Με τη συμμετοχή στο camp κάθε αθλητής λαμβάνει ως δώρο 2 T-Shirts τα οποία και μπορεί να χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Πέραν αυτών, απαιτούνται τα απαραίτητα για προπόνηση ρούχα και παπούτσια, προσωπικά είδη ρουχισμού, φροντίδας και υγιεινής, μα πάνω από όλα πολύς ενθουσιασμός και όρεξη για δουλειά!

Καταβολή αντιτίμου

Για όσους αθλητές δεν κάνουν χρήση του οικοτροφείου, δεν είναι απαραίτητη η καταβολή προκαταβολής πριν την έναρξη της περιόδου. Κατά την 1η ημέρα κάθε περιόδου, με την παρουσία του αθλητή και του κηδεμόνα στο γήπεδο προπόνησης, γίνεται και η εξόφληση. Ειδικά για αθλητές που θα διαμείνουν εντός του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου "Ατέρμων", απαιτείται προκαταβολή 200€ μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Αναλυτικές πληροφορίες και προεγγραφές:

Αθ. Γιαννούση 1, Πυλαία, 54250, Θεσσαλονίκη. Τηλ.2310 309939, 6981047055

 

 

Πηγή : kilkis-press & στο επίσημο site της GBA 

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin