Βράβευση της Ελπίδας Μαγδαλιανίδου απο την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος & το Ίδρυμα Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη| Ιανουάριος 2018


Βράβευση της Ελπίδας Μαγδαλιανίδου απο την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος & το Ίδρυμα Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη

Το Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων συμμετείχε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ζωγραφικής της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδος σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη.Το θέμα του διαγωνισμού ήταν «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ». Η υπεύθυνη του τμήματος ζωγραφικής κυρία Καλαϊτζίδου Μαρία δήλωσε συμμετοχή για 10 παιδιά από το τμήμα ζωγραφικής ATERMON PAINTING COMMUNITY. 

Τα ΚΔΑΠ Ατέρμων συγχαίρουν τη μαθήτρια τους Ελπίδα Μαγδαλιανίδου και τους γονείς της (Μάρκο Μαγδαλιανίδη & Αλίκη Καλαϊτζίδη) όπως και την δασκάλα κα. Μαρία Καλαϊτζίδου για την επιτυχία της στο διαγωνισμό Ζωγραφικής που διοργανώθηκε απο την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας & Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. 

Παρακάτω σας παραθέτουμε το φωτογραφικό υλικό απο τη βράβευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στο NJV Athens Plaza στο Σύνταγμα.

Φωτογραφία του χρήστη Ατέρμων - Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο.  Φωτογραφία του χρήστη Ατέρμων - Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο. Φωτογραφία του χρήστη Ατέρμων - Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο.

Φωτογραφία του χρήστη Ατέρμων - Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο. Φωτογραφία του χρήστη Ατέρμων - Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο. 

 

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin