Νέο_Κ.Δ.Α.Π & Παιδικός Σταθμός στην Αξιούπολη_Ατέρμων

 

Δημιουργία νέου Κ.Δ.Α.Π & Παιδικού Σταθμού στην Αξιούπολη

Το Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων ειναι στην ευχαριστη θέση να σας ανακοινώσει τη λειτουργία ενός νέου Κ.Δ.Α.Π Ατέρμων & Παιδικού Σταθμού στην Αξιούπολη, ύστερα απο την επιτυχημένη πορεία του ΚΔΑΠ Ατέρμων στον Αγ. Παντελεήμονα, Κιλκίς & Πολύκαστρο.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών ειναι εκπαιδευτικές μονάδες οι οποίες ειναι πιστοποιημένες απο το κράτος και τις κοινωνικές δομές . Απευθύνονται σε παιδιά 5 - 12 ετών και υλοποιούνται μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ. Επίσης, υπάρχει ειδική μέριμνα λειτουργίας για την ασφάλεια όλων των παιδιών. Οι ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις καθώς και ο εξοπλισμός των χώρων διέπονται από πρόσθετους όρους ασφαλείας, πιστοποιήσεις και προδιαγραφές εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Υγείας, την Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας, την Πολεοδομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και κάθε αρμόδιο φορέα ελέγχου.

  • Διαθέτει σύγχρονες εκπαιδευτικές και αθλητικές εγκαταστάσεις
  • Πολυετή εμπειρία
  • Πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα
  • Πολλαπλές επιλογές αθλημάτων
  • Αρτιo καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό
  • Ευχάριστη παραμονή των γονέων στις εγκαταστάσεις
  • Διοργάνωση ημερίδων για γονείς και παιδιά

Μέσω της παραπάνω Δράσης δίνεται η δυνατότητα σε μητέρες νηπίων κατηγορίας Α2 (2,5 - 5 ετών) και παιδιών ηλικίας 5 - 12 ετών να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον πληρούν τα κριτήρια και προϋποθέσεις μετά απο αξιολόγηση του φορέα διαχείρισης του προγράμματος.

Ο σκοπός του προγράμματος αφορά την αύξηση της απασχολησιμότητας και της ισότιμης συμμετοχής των γυναικών στην εργασία, μέσω της παροχής θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας των τέκνων τους. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η ουσιαστική διευκόλυνση τους, προκειμένου να εναρμονίσουν τους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους τους μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

 Ο Ατέρμων αποτελεί το μεγαλύτερο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) στην Ελλάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αποτελείται απο 80 περίπου εκπαιδευτικούς & εξωτερικούς συνεργάτες .

Ο σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος αφορά τη Δημιουργική Απασχόληση των παιδιών ύστερα απο το σχολείο με μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στα ΚΔΑΠ έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να υποβάλλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και 03/07/2018. Οι ενδιαφερόμενες μητέρες εφόσον καταθέσουν τα απαραίτητα διακαιολογητικά επιλέγονται απο την ΕΕΤΑΑ με βάση τα μόρια τα οποία θα συγκεντρώσουν.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το πρόγραμμα είμαστε στη διάθεση σας.

Τηλέφωνα: 2343020196 και 6944863636

Ιστοσελίδαhttp://www.atermongroup.gr/

Facebook: Ατέρμων ΚΔΑΠ & Παιδικός Σταθμός Αξιούπολης

Emailathletic@atermongroup.gr

 

 

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin