Σε μία ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1/04/2017 και ώρα 20:00 η εκδήλωση συμπαράστασης για τον Δημήτρη Κρυσταλλούδη και την οικογένεια του. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια και συγκινητική και η αίθουσα αποδείχθηκε πολύ μικρή προκειμένου να υποδεχτεί γονείς και παιδιά που επιθυμούσαν να μετέχουν στο κάλεσμα του συλλόγου γονέων του 2ου Γυμνασίου και της Ένωσης γονέων του Δήμου Ευόσμου.

Η κ. Μεταλλίδου Έλλη πρόεδρος του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου και ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ, παρέδωσε όπως είχε υποσχεθεί τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων υπογεγραμμένη απο όλα τα κορίτσια, για τον Δημήτρη, στα χέρια της προέδρου της Ένωσης γονέων κ. Ζαννίκου Αγγελική και στον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Δουμπαράτζη Μάριο

Η μικρή Μαριάννα παρέδωσε ένα φάκελο με το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν γονείς και παιδιά απο το ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ και ο μικρός Βσίλης παρέδωσε το φάκελο με το χρημοματικό ποσό που συγκέντρωσαν οι εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά απο το 5ο Δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου (Σκάρας).

Συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές για την πράξη αγάπης και αλληλεγγύης και ευχόμαστε τα καλύτερα για τον Δημήτρη, γιατί πλέον ειναι ένα παιδί όλων μας και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα του σε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.


 

 

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin