Ανακοίνωση νέας συνεργασίας με τον κο. Ακριτίδη Παναγιώτη, Τεχνικό Διευθυντή των ακαδημιών Μπάσκετ Atermon A.B.C


Ανακοίνωση νέας συνεργασίας με τον κο. Ακριτίδη Παναγιώτη, Τεχνικό Διευθυντή των ακαδημιών Μπάσκετ Atermon A.B.C

Για πολλά χρόνια συνεργάτης του κου. Ροδόπουλου Θεόδωρου στην Ακαδημία Αστέρια. Ο κος. Ακριτίδης αναλαμβάνει την Τεχνική Διεύθυνση των ακαδημιών μπάσκετ ΑΤΕΡΜΩΝ A.B.C από αρχές Σεπτεμβρίου και αναφέρθηκε στους στόχους του.

Αναφέρει:

"Άμεσος και μακροπρόθεσμος στόχος της ομάδας είναι όποιο παιδί συμμετέχει σε αυτήν να μαθαίνει καλά τα μυστικά του μπάσκετ. Μέσα από αυτό το στόχο θέλουμε να παράγουμε νέους παίκτες, οι οποίοι θα είναι ικανοί να αγωνισθούν σε υψηλότερες κατηγορίες. Τα παιδιά εδώ κρίνονται από κάθε φάση κι όχι από το αποτέλεσμα. Διεκδικούμε τη νίκη, όμως ο στόχος είναι οι παίκτες να εκτελούν σωστά".

 

Λίγα λόγια για τον κο. Ακριτίδη Παναγιώτη

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1985 από τα τμήματα υποδομής του ΒΑΟ, με τον οποίο κατέλαβε την 2η θέση στο εφηβικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης. Το 1993 συνέχισε στα τμήματα υποδομής της ΜΑΚΑΜΠΗ, ενώ από το 1997 έως το 2003 ήταν προπονητής στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Επίσης διετέλεσε προπονητής στην ομάδα του Αιγινιακού, του Ηφαίστου Θεσσαλονίκης, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Θεσσαλονίκης, και στον Αχιλλέα Τριανδρίας. Είναι προπονητής στην Α.Κ. Αστέρια από το 2008.

 

Μάθετε πρώτοι τα νέα της ακαδημίας μπάσκετ Ατέρμων A.B.C στην ομάδα μας στο facebook --> Atermon Basketball Club A.B.C

 

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin