Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης | ΑΤΕΡΜΩΝ ΚΔΑΠ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ


Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π)

Το Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων το 2013, απέκτησε άδεια λειτουργίας, από την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, προκειμένου να λειτουργήσει ως Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 5 - 12 ετών μέσω ΕΣΠΑ. Την τρέχουσα χρονική περίοδο, φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του και εξυπηρετεί 476 παιδιά ανά βάρδια, σε 2 βάρδιες με τη συνολική δυναμικότητα του να ανέρχεται στα 956 παιδιά σε 2 οκτάωρες βάρδιες.

Το κέντρο μας λειτουργεί καθημερινά όλο το χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 το πρωί έως τις 15:00 το απόγευμα.

Υπάρχει ειδική μέριμνα λειτουργίας για την ασφάλεια όλων. Οι ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις καθώς και ο εξοπλισμός των χώρων διέπονται από πρόσθετους όρους ασφαλείας, πιστοποιήσεις και προδιαγραφές εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Υγείας, την Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας, την Πολεοδομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και κάθε αρμόδιο φορέα ελέγχου.

  • Διαθέτει σύγχρονες εκπαιδευτικές και αθλητικές εγκαταστάσεις
  • Πολυετή εμπειρία
  • Πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα
  • Πολλαπλές επιλογές αθλημάτων
  • Αρτιo καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό
  • Ευχάριστη παραμονή των γονέων στις εγκαταστάσεις
  • Διοργάνωση ημερίδων για γονείς και παιδιά

 

Μέσω της παραπάνω Δράσης δίνεται η δυνατότητα σε μητέρες νηπίων και παιδιών ηλικίας 5 - 12 ετών να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον πληρούν τα κριτήρια και προϋποθέσεις μετά απο αξιολόγηση του φορέα διαχείρισης του προγράμματος.

Ο σκοπός του προγράμματος αφορά την αύξηση της απασχολησιμότητας και της ισότιμης συμμετοχής των γυναικών στην εργασία, μέσω της παροχής θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας των τέκνων τους. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η ουσιαστική διευκόλυνση τους, προκειμένου να εναρμονίσουν τους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους τους μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Αποτελεί το μεγαλύτερο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) στην Ελλάδα, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αποτελείται από 36 εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής απόφοιτους ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι είναι θετικά, επικοινωνιακά άτομα και αγαπούν τον αθλητισμό. 

 

 

Για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σας, μπορείτε να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα, ώστε κατά τον χρόνο δημοσιοποίησης του προγράμματος να ενημερωθείτε άμεσα από τα στελέχη μας σχετικά με τη διαδικασία της ορθής σύνταξης του φακέλου συμμετοχής στο πρόγραμμα.

 

 

Δηλώστε συμμετοχή στο ΚΔΑΠ     

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin