Το Τουρνουά θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου (ημέρα άφιξης), έως και την Κυριακή το μεσημέρι 6 Ιανουαρίου 2013 (ημέρα αναχώρησης).

Οι ηλικιακές  κατηγορίες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά είναι αγόρια γεννηθέντα  το 2002 – 2003 (προ μίνι) και κορίτσια γεννηθέντα το 2000 - 2001 (μίνι). Θα δημιουργηθούν 2 όμιλοι των 4 ομάδων ανά ηλικιακή κατηγορία. Συνολικά δηλαδή 16 ομάδες (8 στο προ μίνι αγοριών και 8 στο μίνι κοριτσιών 1999.)
           
Το 1ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ακαδημιών (προ μίνι αγοριών και μίνι κοριτσιών) 2013 θα πραγματοποιηθεί στους εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων ένα από τα τελειότερα αθλητικά κέντρα στους Ευρώπης. Το κέντρο αυτό διαθέτει 5 γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χόρτο και φωτισμό (2 γήπεδα 60x105, 2 γήπεδα 40x70 και 1 γήπεδο 45x80).

Υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ, τένις, χάντμπολ, κλειστό Γήπεδο Ολυμπιακών Διαστάσεων ( 25x50), γυμναστήριο με βάρη, 2 σάουνες, παιδική χαρά, πισίνα αναψυχής, οκτώ αποδυτήρια, εστιατόρια, κυλικείο, ιατρείο, φυσιοθεραπευτήριο, συνεδριακό κέντρο 200 θέσεων, υπηρεσία πλυσίματος ρούχων και δυνατότητα φιλοξενίας στις εγκαταστάσεις του 400 ατόμων. Πληροφορίες για το κέντρο του Ατέρμων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα: www.atermongroup.gr.

Οι αποστολές θα πρέπει να βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο του Ατέρμονα την Παρασκευή 4/1/2013 στις 12.00 για να πάρουν μεσημεριανό.

Το μίνι κοριτσιών θα αγωνισθεί στο γήπεδο του Ατέρμονα και το προ μίνι αγοριών στο γήπεδο του Καμπάνη (το γήπεδο βρίσκεται 5 χιλιόμετρα από τον Ατέρμονα και οι αποστολές θα μεταβαίνουν σ’ αυτό με λεωφορεία που θα διαθέσουν οι οργανωτές). Τα γήπεδα είναι κανονικών διαστάσεων με παρκέ, αποδυτήρια, γραμματεία, πάγκους, κερκίδες και θέρμανση.

Οι ομάδες αγοριών και κοριτσιών θα χωρισθούν σε 2 ομίλους των 4 ομάδων (σύνολο 8 ομάδες αγοριών και 8 ομάδες κοριτσιών). Κάθε ομάδα θα παίξει 3 αγώνες στον όμιλο που ανήκει. Ο 1ος αγώνας θα γίνει το απόγευμα στις 4/1/2013, και 2 αγώνες θα γίνουν στις 5/1/2013 (ένας το πρωί και ένας το απόγευμα).

Στις 6/1/2013 το πρωί, ημέρα Κυριακή, οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα αγωνισθούν για την 1η και 2η θέση. Οι 2 δεύτερες ομάδες των ομίλων θα αγωνισθούν για την 3η και 4η θέση ενώ θα υπάρχουν και αγώνες κατάταξης για τις υπόλοιπες ομάδες.  

Οι πρωινοί αγώνες θα διεξάγονται από τις 08.30 έως και 14.00 ενώ οι απογευματινοί θα διεξάγονται από τις 16.00 έως και τις 21.15.

Ο σκοπός του τουρνουά είναι :
Η ανάδειξη ταλέντων μέσα από τους αγώνες
Η βελτίωση ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων των νεαρών αθλητών
Η ανάπτυξη και η καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθε.
Η αγωνιστική εμπειρία μέσω ενός επίσημου τουρνουά το οποίο θα αποτελεί  σημαντικό παράγοντα για την μελλοντική καριέρα των μικρών παιδιών.
Η δυνατότητα διαμονής, συνύπαρξης και ανάπτυξης του ομαδικού πνεύματος και της δημιουργίας υγειών ανθρώπινων σχέσεων μέσου του αθλητισμού και του fair play.  
Η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των προπονητών σχετικά με τις νέες εξελίξεις στον χώρο της καλαθοσφαίρισης  

    
Στο ποσό της συμμετοχής  περιλαμβάνεται:  
H συμμετοχή
3 γεύματα ημερησίως (συνολικά 5 γεύματα).
Η διαμονή στον χώρο του Ατέρμονα
Τα διπλώματα που θα δοθούν σε κάθε συμμετέχοντα
Τα κύπελλα  και τα μετάλλια που θα δοθούν στους νικητές
Η χρήση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου
Διάφορα δώρα και σουβενίρ
Παροχή νερού σε όλους του αγώνες
Επίβλεψη από γιατρό και φυσικοθεραπευτή επί 24ώρου βάσης.

Ο προπονητής της κάθε αποστολής θα είναι δωρεάν και θα μένει σε μονόκλινο δωμάτιο με μπάνιο, TV, internet κλπ. στο ξενοδοχείο.  

Θα είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να συμμετέχουν οι ομάδες σας στο 1ο  Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ακαδημιών (προ μίνι αγοριών και μίνι κοριτσιών) 2013. Θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για τα παιδιά σας, αφού θα συνδυάσουν αγωνιστικές εμπειρίες, άριστη φιλοξενία και αναψυχή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6947-004744 Λάιος Αθανάσιος.  Ε-mail [email protected]

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin