Η Κοιν.Σ.Επ. Τουριστική - Πολιτιστική Συνεταιριστική Επιχείρηση, ιδρύθηκε το 2015 και λειτουργεί με Ενοικιαστήριο - Παραχωρητήριο μέχρι και το έτος 2030 στις εγκαταστάσεις του Αγ. Παντελεήμονα, Κιλκίς. Αποτέλεσε την πρώτη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση στο Νομό του Κιλκίς. 

 Αποτελεί το μεγαλύτερο συγκρότημα Αθλητικού Τουρισμού στην Ελλάδα. Οι συνεταιριστές απαρτίζονται από 6 άτομα και το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης αποτελείται από 8 άτομα προσωπικό τη χειμερινή περίοδο και 20 άτομα την εαρινή περίοδο. Η εταιρία διαθέτει άδειες λειτουργίας για:

  • Ξενοδοχείο κλασσικού τύπου 3 αστέρων, με 24 δωμάτια 2-3-4 κλινών, συνολικά 69 κλινών από την έγκριση του ΕΟΤ Κ.Μακεδονίας Hostel κατασκηνωτικού τύπου χωρητικότητας 500 κλινών, με έγκριση από τη Διεύθυνση Πρόνοιας Κιλκίς. Λειτουργεί, σε 32 πολυδύναμα δωμάτια 4-5-6 8 κλινών δυναμικότητας 319 κλινών προκειμένου να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες 2 εστιατόρια 100 και 350 ατόμων με άδεια από τον ΕΟΤ Κ.Μακεδονίας 
  • Αναψυκτήριο 60 ατόμων με άδεια από τον ΕΟΤ Κ.Μακεδονίας
  • Πισίνα αναψυχής παιδική και μεγάλη από τον ΕΟΤ Κ. Μακεδονίας
  • Γηπέδα για τέλεση αγώνων με άδεια λειτουργίας από την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς
  • Κλειστό γυμναστηρίο για τέλεση αγώνων με άδεια από την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς.
  • Κλειστό γυμναστήριο με πλήρη εξοπλισμό οργάνων γυμναστικής. 

ΣΚΟΠΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  

 

  Ένας από τους κύριους στόχους της Atermon Services Κοιν.Σ.Επ. αφορά την καταπολέμηση της ανεργίας, καθώς εδρεύει σε μια περιοχή με μεγάλα ποσοστά ανεργίας.

 Επιπλέον, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού. Η Atermon Services Κοιν.Σ.Επ. επενδύει σε βάθος, συνεργαζόμενη με πελάτες κυρίως από την Κύπρο αλλά και από χώρες του Βορρά, όπως η Σουηδία, η Γερμανία, η Ρωσία, η Σερβία, η Ρουμανία και η Βουλγαρία.

 Ο πολιτισμός δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί στόχο της Atermon Services Κοιν.Σ.Επ., η οποία μεριμνεί για την διαρκή επιμόρφωση των ανθρώπων που εργάζονται στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο «ΑΤΕΡΜΩΝ», των ανθρώπων της γύρω περιοχής, των σωματείων και των πολιτιστικών φορέων. 

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin