3ο Star Volley / Τουρνουά Παγκορασίδων

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές ομάδων πραγματοποιήθηκε το 3ο Star Volley / Τουρνουά Παγκορασίδων στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων στις 27-29 Δεκεμβρίου 2018.

Η διοργάνωση περιελάμβανε αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου μεταξύ των ομάδων στο κλειστό γυμναστήριο του Ατέρμονα σε ένα Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Γιάννη Γιαννάκη Υπέυθυνο της ομάδας Βόλεϊ του Άρη Θεσσαλονίκης και του Χριστόπουλου Βασίλη Υπέυθυνο των ακαδημιών βόλεϊ Ηρακλής 2015 / Ατέρμων και της Γυναικείας ομάδας σε συνεργασία με το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά ήταν οι εξής: Μυγδονιακός, Πάνθηρες Κοζάνης, Άρης, ΜΕΝΤ, Κομοτηνή, ΑΣ Άρης και Ηρακλής. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι επιδόσεις των αθλητριών ήταν εξαιρετικές και την πρώτη θέση στο τουρνουά παγκορασίδων κατέλαβε η ομάδα του Μυγδονιακού κερδίζοντας την ομάδα του Άρη στον τελικό με 2-0 στα σετ.

Στις 3 πρώτες ομάδες δόθηκαν μετάλλια και κύπελλά και παράλληλες βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες. Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες και τους προπονητές τους ανανεώνει το ραντεβού για το 4ο Star Volley

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin