ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ATERMON FOOTBALL ACADEMIES ΣΕΖΟΝ 2019 -2020 

Για άλλη μια χρονιά σε συνεργασία με τον κύριο Πελίδη Γεώργιο , σε ένα κλίμα άριστης συνεργασίας ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών μας θα ξεκινήσουμε να παρουσιάζουμε το έργο του καθώς είναι μοναδικός στο είδος του. 

Θα αναλύει φάσεις των αγώνων των αθλητών μας , με διαδραστικά video και εικόνες.

Στόχος του κύριου Πελίδη είναι η υγιής εξέλιξη των αθλητών του . Με σεβασμό στο άθλημα του ποδοσφαίρου μιας και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των τοπικών ομάδων , θα εμπλουτίσει το ποδοσφαιρικό ταλέντο των αθλητών μας με την σκέψη ενός σωστού παίχτη , την όρεξη ενός νεαρού αθλητή και την ωριμότητα ενός μελλοντικού αγωνιστή.  

Σκοπός μας , η απόλαυση και η εξέλιξη του αθλήματος .! 

 

Μείνετε συντονισμένοι 

#weareatermon

 

  

ΒΙΝΤΕΟΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Το πρότυπο αθλητικό κέντρο και το τμήμα ποδόσφαιρου επενδύει στην τεχνογνωσία διαχρονικά, σεβόμενο τους αθλητές που μας επιλέγουν, παρέχοντας ότι είναι απαραίτητο για την εκπαίδευση των νέων παιδιών, ενώ παράλληλα παρακολουθεί τις νέες τάσεις τους σύγχρονου ποδοσφαίρου. Έτσι μια υπηρεσία που είναι στην διάθεση των προπονητών ποδόσφαιρου της ακαδημίας μας από 2017 είναι, η εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης “performance analysis” των ποδοσφαιριστών. Η βιντεοανάλυση είναι ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των προπονητών μας ,το οποίο δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ατομική και ομαδική βελτίωση των επιδόσεων των παικτών. Έχει ως στόχο την έγκυρη και αξιόπιστη ανατροφοδότηση που δίνεται στους ποδοσφαιριστές η οποία βοηθά στην λήψη απόφασης των παικτών κατά την διάρκεια του αγώνα, διαχωρίζοντας το πραγματικό από επιθυμητό.

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin