Εταιρεία

Η EΔATERMΩN LTD είναι αποτελεί μια ιδιωτική επιχείρηση, με έδρα την Πάφο της Κύπρου, η οποία ξεκίνησε την προσπάθεια δημιουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων εφάμιλλων του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου «ΑΤΕΡΜΩΝ» Θεσσαλονίκης, έχοντας ως κύριο στόχο την ολοκλήρωση του έργου εντός της επόμενης 3ετιας.

Στην παρούσα χρονική περίοδο η EΔATERMΩN LTD εξυπηρετεί τους πελάτες της Κύπρου σε συνεργασία με ξενοδοχειακές μονάδες ή με δημοτικές και ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, ενώ στην Θεσσαλονίκη χρησιμοποιεί κυρίως τις εγκαταστάσεις του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου «ΑΤΕΡΜΩΝ» Κοιν.Σ.Επ.

Η Κύπρος αποτελεί έναν ανερχόμενο προορισμό αθλητικού τουρισμού με ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Επιπλέον, η ποιότητα των υπηρεσιών είναι άριστη σε συνδυασμό με τις άριστες υποδομές διαμονής και αθλητικές εγκαταστάσεις με πιστοποιήσεις στα γήπεδα του ποδοσφαίρου. Διευθυντής/ Εκπρόσωπος: Κος. Λάζαρος Μεταλλίδης.

 

Σκοπός Εταιρείας

Η EΔATERMΩN LTD δημιουργήθηκε προκειμένου να καλύψει την ανάγκη ύπαρξης ενός χώρου ικανού να αντεπεξέλθει στις ανάγκες των ομάδων υψηλού επιπέδου για αθλητική προετοιμασία, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών κατά τους χειμερινούς μήνες σε Κύπρο και Ελλάδα.

Η κάλυψη αεροπορικών εισιτηρίων, η επιλογή οικονομικών μεν αλλά πάντα αξιόπιστων προορισμών, η επιλογή διαμονής σε χώρους με ποιοτικές παροχές και η εξασφάλιση αθλητικών υποδομών προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις των ομάδων - αθλητών, είναι μερικές από τις παροχές που αποτελούν προτεραιότητα για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin