Ακαδημία Μπάσκετ Ατέρμων_3η Αγωνιστική Τουρνουά Μπάσκετ ΕΚΑΣΘ | Απρίλιος 2018


 
 
 
 
Φωτογραφία της Ismini Savvoulidou.
Φωτογραφία της Fani Tsina.

 

Νίκη για την ακαδημία Μπάσκετ Ατέρμων στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του Τουρνουά Μπάσκετ της ΕΚΑΣΘ

Η Αγωνιστική Ομάδα Μπάσκετ Ατέρμων #atermonbasketballcommunity την Κυριακή  01/04/2018, 19:00μμ συμμετείχε στο Τουρνουά ΜΙΝΙ της ΕΚΑΣΘ (3η Αγωνιστική). Το Τουρνουά έλαβε χώρα στη έδρα της ακαδημίας μας που είναι το Γήπεδο της Ηλιούπολης, Θεσσαλονίκης  έναντι της ομάδας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η ακαδημία Μπάσκετ Ατέρμων έδωσε το πρώτο της ουσιαστικά παιχνίδι έναντι του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του τουρνουά της ΕΚΑΣΘ και ανήκει στον 10ο Όμιλο. Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες, με καλό μπάσκετ και υπό την καθοδήγηση Τεχνικού μας Διευθυντή Κύριου Σάκη Λάϊου και της προπονήτριας του Τμήματος Κυρία Δασκάλου Ελευθερία κατάφερε να επικρατήσει και να νικήσει το παιχνίδι με Τελικό Σκορ 35-28.  Οι μικροί μας καλαθοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την κατάκτηση της νίκης, με ομαδικό πνεύμα και τις αρχές της ευγενούς άμιλλας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας και τους γονείς τους που τα στηρίζουν στην κάθε τους προσπάθεια. Ανανεώνουμε το ραντεβού για την 4η Αγωνιστική της ομάδας στις 15/4/2018 με την ομάδα του Ιστορικού Σωματείου ΒΑΟ.

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό απο την 3η Αγωνιστική μεταξύ της Ακαδημίας Μπάσκετ Ατέρμων - Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα βρείτε εδω

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin