Προετοιμασία Εθνικής Ομάδας ΒόλεΪ (Παίδων, Νεανίδων, Γυναικών)

Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων είχε την τιμή να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του την Εθνική Ομάδα ΒόλεΪ προκειμένου να διεξαχθεί η αθλητική της προετοιμασία.

Πιό συγκεκριμένα, στις 30/04/2011 ξεκίνησε την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Λιγκ η Εθνική Ομάδα των Γυναικών. Η ομάδα θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις για τις επόμενες 18 ημέρες και τα πρώτα φιλικά θα λάβουν χώρα στην Ουγγαρία στις 19 και 20 Μαΐου 2011 με την εθνική ομάδα της χώρας. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και η Ελληνική Αποστολή εκφράζει την ικανοποίηση της τόσο σε θέματα που αφορούν τη διαμονή της όσο και την προπόνηση της. Εν συνεχεία, τη Δευτέρα 9/05/2011 ξεκίνησε η συγκεντρωτική προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων εν όψει των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα γίνουν στη Σερβία 17-23 Μαΐου 2011.

Τέλος, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης πραγματοποιήσε συγκεντρωτική προετοιμασία της Εθνικής Παίδων από 6 έως 8 Μαρτίου 2011 ενόψει των τελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Τουρκία (Άγκυρα) 14-25/4/2011. Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μάκης Δημητριάδης κάλεσε τους Δαλακούρα Ανέστη, Κουμεντάκη Ραφαήλ, Κωνσταντινίδη Δημήτριο, Χατζόπουλο Δημήτριο (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Κοκκινάκη Μενέλαο (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Σκαρλατίδη Ιωάννη (Α.Ο. Ορεστιάδος), Στεφανίδη Χρήστο, Τζιουμάκα Γεώργιο, Χριστόφα Νικόλαο (Γ.Σ. Ηρακλής), Στίγγα Κάσανδρο (ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς), Λιόντα Μιχαήλ (Α.Σ. Πανερυθραϊκός), Ζήση Δημήτριο (Α.Ο. Πρέβεζας), Μαδούρα Ιωάννη (Α.Σ. Κόροιβος), Πρωτοψάλτη Αθανάσιο (Ανόρθωση Αμμοχώστου Κύπρου).

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin