Βράβευση του ΚΔΑΠ Ατέρμων στον 21ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά | Ιούνιος 2018

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ & ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΤΕΡΜΩΝ


21ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ           

 

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα αναμνηστικά διπλώματα τα οποία θα δοθούν στα παιδιά μας που έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!


 

 

 

21ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΞΥΛΙΝΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ

Η Περιβαλλοντική Ομάδα του 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου στα πλαίσια της «Δράσης για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής» και της «Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας» προκηρύσσουν τον «21ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά» «ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ».

Το Τμήμα Κατασκευών & Καλλιτεχνικών του ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ με Υπεύθυνη την κα. Πηλείδου Ζωή συμμετέχουν ενεργά στον 21ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά.

Η Ξύλινη Φωλιά που κατασκεύασαν οι μικροί μας καλλιτέχνες με τη Δασκάλα τους θα τοποθετηθεί μαζί με τις υπόλοιπες του Διαγωνισμού στα δέντρα του Άλσους Βεϊκου του Δήμου Γαλατσίου, του Πάρκου Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνη Τρίτση» του Δήμου Ιλίου και σε άλλα πάρκα του νομού Αττικής προκειμένου να φιλοξενήσουν μια οικογένεια πουλιών.

Όλα τα στάδια της προετοιμασίας και της κατασκευής της φωλιάς μαζί με το φωτογραφικό υλικό μπορείτε να τα βρείτε στην κοινότητα μας στο Facebook (ATERMON ART COMMUNITY).

 
 
 

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin