Παρουσίαση της Εκδήλωσης Live Without Bullying του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ Κιλκίς στο Live Without Bullying.com | Δεκέμβριος 2017


Παρουσίαση της Εκδήλωσης Live Without Bullying στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ Κιλκίς στο Live Without Bullying.com 

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, μέλη της ομάδας του Live Without Bullying παρευρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το πρότυπο Αθλητικό Κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ με θέμα τον εκφοβισμό.

Με επίκεντρο την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.livewithoutbullying.com και τις διαδικτυακές υπηρεσίες συμβουλευτικής που παρέχονται δωρεάν σε παιδιά και γονείς οι οποίες παρουσιάστηκαν αναλυτικά, ακολούθησε εκτενής αναφορά στα σημάδια που υποδηλώνουν ότι ένα παιδί μπορεί να βιώνει εκφοβισμό ενώ παράλληλα προτάθηκαν πιθανοί τρόποι χειρισμού της κατάστασης από τους γονείς. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αποτελεσματική επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά που αποτελεί και το κλειδί για την πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση των περιστατικών εκφοβισμού.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κ. Αθανάσιος Χαλκιάς, ο οποίος μίλησε για τους κινδύνους και την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν καθώς και το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ για την πρόσκληση.

  

    

 

 

 

Πηγή: https://livewithoutbullying.com/news/637

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin