Δημιουργία νέων ΚΔΑΠ στο Κιλκίς και στο Πολύκαστρο | Ιούνιος 2017


Δημιουργία νέων ΚΔΑΠ στο Κιλκίς και στο Πολύκαστρο 

Το Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων ειναι στην ευχαριστη θέση να σας ανακοινώσει τη λειτουργία δύο νέων ΚΔΑΠ στο κέντρο του Κιλκίς και στο Πολύκαστρο, ύστερα απο την επιτυχημένη πορεία του ΚΔΑΠ Ατέρμων στον Αγ. Παντελεήμονα Κιλκίς.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών ειναι εκπαιδευτικές μονάδες οι οποίες ειναι πιστοποιημένες απο το κράτος και τις κοινωνικές δομές. Απευθύνονται σε παιδιά 5 - 12 ετών και υλοποιούνται μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ. Επίσης, υπάρχει ειδική μέριμνα λειτουργίας για την ασφάλεια όλων. Οι ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις καθώς και ο εξοπλισμός των χώρων διέπονται από πρόσθετους όρους ασφαλείας, πιστοποιήσεις και προδιαγραφές εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Υγείας, την Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας, την Πολεοδομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και κάθε αρμόδιο φορέα ελέγχου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στα ΚΔΑΠ έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να υποβάλλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και 9/6/2017.Οι δικαιούχοι γονείς εφόσον καταθέσουν τα απαραίτητα διακαιολογητικά επιλέγονται απο την ΕΕΤΑΑ με βάση τα μόρια τα οποία θα συγκεντρώσουν.

Ο σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος αφορά τη Δημιουργική Απασχόληση των παιδιών ύστερα απο το σχολείο με μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Ενδεικτικά κάποιες απο τις δραστηριοτητές μας: Αθλητισμός & Εκπαίδευση  στο ΚΔΑΠ Ατέρμων Αγ. ΠΑντελεήμονα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το πρόγραμμα είμαστε στη διάθεση σας.

Τηλέφωνα: 2341064793 και 2341064792

Ιστοσελίδα: http://www.atermongroup.gr/

Facebook: Ατέρμων ΚΔΑΠ Αγ. Παντελεήμονα | Ατέρμων ΚΔΑΠ Κιλκίς | Ατέρμων ΚΔΑΠ Πολυκάστρου

Email: [email protected]

 

 

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin