Συνεργασία του Ατέρμονα με τον Εθνικό Αξιούπολης στην ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς |Δεκέμβριος 2017


Συνεργασία του Ατέρμονα  με τον Εθνικό Αξιούπολης 

Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ στα πλαίσια ενός μακροχρόνιου προγραμματισμού της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, αναγγέλει την συνεργασία του με το Αθλητικό Σωματείο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ αγωνίζεται στην Α’  κατηγορία του τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς του Δυτικού Ομίλου. 
Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η παροχή εξειδικευμένης τεχνικής γνώσης του σύγχρονου ποδοσφαίρου  και η προσπάθεια ανάδειξης  ταλέντων ποδοσφαίρου στην γύρω περιοχή ενώ  σταδιακά να επανέλθει ο ΕΘΝΙΚΟΣ στις κατηγορίες που του αξίζει.
Το Όραμά μας Δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου που να ανταποκρίνονται στις
απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου, το Πυραμιδικό μοντέλο απόδοσης, την ανίχνευση ταλέντων ποδοσφαίρου, την διδασκαλία την προπόνηση και την καθοδήγηση σε ανώτερες κατηγορίες.
Βασικός στόχος και απώτερος σκοπός είναι να υπάρξει ενιαία προπονητική φιλοσοφία και να πλαισιώσουν την ομάδα όσα περισσότερα παιδιά όπως και η σύνδεση όλων των τμημάτων.  Σε ένα σύστημα ανίχνευσης και επιλογής ταλαντούχων παικτών – scouting  και  σε βασικά κριτήρια που θα λαμβάνονται υπόψη για τον προσδιορισμό ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και την συνεργασία με μεγάλες Π.Α.Ε.
 Την Διοίκηση του Συλλόγου έχει αναλάβει ο κ. Λάζαρος  Μεταλλίδης ενώ την Προπονητική καθοδήγηση θα αναλάβει το Προπονητικό Team του Ατέρμονα, με Τεχνικό Διευθυντή τον κ. Σάββα Κωφίδη Σάββα και προπονητή τον κ. Γιώργο Πελίδη.

Τα νέα του Ατέρμονα
Το Σάββατο 16.12.2017  αγωνίστηκε το παιδικό τμήμα του Αλέξη Κουνενάκη με το αντίστοιχο του Αλέξανδρου Κιλκίς  στα πλαίσια του πρωταθλήματος των υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο αγώνας είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί εκτός από τις περίτεχνες ενέργειες των νεαρών παικτών είχε και εντυπωσιακή διακύμανση στο σκορ, 1-0, 1-1, 1-2 , 2-2, 2-3, τα δύο τελευταία γκολ σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Την ίδια ώρα στο κλειστό γυμναστήριο  διεξάγονταν οι αγώνες bambini  σάλας των αντιστοίχων  τμημάτων του ΕΡΜΗ Ευόσμου  και του ΕΣΠΕΡΟΥ Καλλιθέας.
Την Κυριακή 17.12.2017 το αθλητικό μας κέντρο επισκέφτηκαν τμήματα των ομάδων του ΕΡΜΗ Ευόσμου  και  ΕΣΠΕΡΟΣ Καλλιθέας, το αθλητικό κέντρο πλημμύρισε πλήθος γονέων και κηδεμόνων των παιδιών που συμμετείχαν στην διασκέδαση των παιδιών παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.
Η αθλητική κοινότητα του ΑΤΕΡΜΩΝ πιστό  στην φιλοσοφία του σύγχρονου ποδοσφαίρου συνεργάζεται με προπονητές κατόχους διπλωμάτων uefa με  τίτλους πανεπιστημίου αλλά δίνοντας βάση  και στην γνώση, την εμπειρία  του ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζει με σεβασμό το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και δεν το συγχέει  με το ανδρικό.
Στόχος της σύγχρονης  φιλοσοφίας των αναπτυξιακών ηλικιών (uefa) είναι η γνώση του ποδοσφαίρου ως άθλημα και η διασκέδαση που θα προσφέρει, είναι το ελεύθερο παιχνίδι και οι εμπειρίες που θα αποκτήσει με την συμμετοχή του στην μακρόχρονη αυτή διαδικασία.

Πηγή: http://www.eidisis.gr/diafora-athlimata/synergasia-toy-atermona-me-ton-ethniko-aksioypolis.html

Βρείτε μας στο χάρτη

Login-iconLogin